Όροι Χρήσης » Applied Seminars

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε να διαβάσετε όλους τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις πριν την οποιαδήποτε χρήση του δικτυακού Ιστότοπου appliedseminars.gr . Mε την συνέχιση και παραμονή στην πλοήγησή σας στον δικτυακό –Ιστότοπο appliedseminars.gr , ή τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας παρέχεται από αυτόν, δηλώνετε ότι ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ όλων των υπηρεσιών του.

Γενικά

H διάρθρωση της σελίδας και ο τρόπος εμφάνισης του περιεχομένου καθώς και ο διακριτικός τίτλος αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του appliedseminars.gr.

Η Αpplied Seminars διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί όλους τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της σελίδας. Οι τροποποιηθέντες όροι τίθενται σε ισχύ από την ημερομηνία εμφάνισής τους στην δικτυακή αυτή διεύθυνση. Ο χρήστης παρακαλείται σε τακτά χρονικά διαστήματα να ανατρέχει και να συμβουλεύεται τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, όπως ισχύουν. Η εξακολούθηση της εκ μέρους του χρήσης της διαδικτυακής αυτή διεύθυνσης μετά την τροποποίηση κάποιων όρων αποτελεί απόδειξη σιωπηλής αποδοχής τους.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού χώρου με την επωνυμία Applied Seminars συμπεριλαμβανόμενων ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, των κειμένων, φωτογραφιών, video, ήχων και γραφικών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους και ειδικά με τις διατάξεις της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας.

Τρόποι Πληρωμής

Για την συμμετοχή στα σεμινάρια της Applied απαιτείται η προκαταβολή του 40% του κόστους του σεμιναρίου.  Οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε η κατοχύρωση της θέσης πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα.  Η τελευταία προθεσμία συμμετοχής/ πληρωμής αν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις είναι μία εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου.  Το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται κατά την εγγραφή των συμμετεχόντων πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι τρείς:

  1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Τράπεζα Πειραιώς, Αριθμ. Λογ.: 5218-018761-967, ΙΒΑΝ: GR68 0172 2180 0052 1801 8761 967, Όνομα: Ζαφειρίου Αθανάσιος (Μετά την κατάθεσή σας παρακαλούμε να αποστείλετε με fax στο 2310 567.439  το απόκομμα κατάθεσης της Τράπεζας.)
  2. Πληρωμή στα γραφεία της Applied Seminars: Γιαννιτσών 90, 3ος Όροφος, έναντι City Gate. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή  9:30 με 17:30
  3. Online Πληρωμή: Με πιστωτικής ή prepaid κάρτας μέσω συστήματος ασφαλούς  πληρωμής της Τράπεζας Πειραιώς.

Πολιτική Ακυρώσεων

Παρέχεται η δυνατότητα ακύρωσης της συμμετοχής στο σεμινάριο μέχρι μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του, με  επιστροφή των χρημάτων  της προκαταβολής στον εκπαιδευόμενο. Σε περίπτωση ακύρωσης σε μικρότερο χρονικό διάστημα της μία εβδομάδας η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Η Applied Seminars διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων.

Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Applied Seminars δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών σε κανένα τρίτο φορέα. Η Applied Seminars μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών της σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν:

α) έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων

β) η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Applied Seminars καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των επισκεπτών/χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Applied Seminars έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι επισκέπτες/χρήστες της Applied Seminars καταθέτουν σε αυτήν, μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς την Applied Seminars.

γ) επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Περιορισμός Ευθύνης

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η Applied Seminars δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της Applied Seminars στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Τα περιεχόμενα της Applied Seminars παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, η Applied Seminars αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, και αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Η Applied Seminars  δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, η Applied Seminars δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των επισκεπτών/χρηστών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η Applied Seminars δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση η Applied Seminars.

Top

Μάθετε πρώτοι για τα νέα σεμινάρια και τις
μυστικές προσφορές της Applied

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας τώρα

  • Φόρτωση...Φόρτωση...