Προφίλ » Applied Seminars

Προφίλ

Η Applied αποτελεί δημιούργημα των εκπαιδευτικών τμημάτων της GIM Greek Internet Marketing, και έχει στόχο την επαγγελματική εκπαίδευση σε πραγματικό χώρο εργασίας.

Δημιουργώντας σύντομα, περιεκτικά, και χαμηλού κόστους μονοήμερα και διήμερα σεμινάρια που διεξάγονται στις εγκαταστάσεις των εταιριών, η Applied δίνει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να γνωρίσουν τις πραγματικές εφαρμογές του Web Design, Internet Marketing και των Πωλήσεων, προκειμένου να τις αξιοποιήσουν για την δική τους ανάπτυξη στην αγορά εργασίας.

Οι εισηγητές της Applied είναι τα ίδια τα στελέχη της εταιρίας καθώς και εξειδικευμένοι εξωτερικοί συνεργάτες, οι οποίοι μεταφέρουν στους συμμετέχοντες όλη τους την εμπειρία, την γνώση, αλλά και τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έχουν την δική τους θέση εργασίας (pc, γραφείο) και λαμβάνουν δωρεάν το εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις σεμιναρίου, αναλυτικά παραδείγματα, προτεινόμενη βιβλιογραφία). Επιπλέον, στο τέλος κάθε σεμιναρίου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Η διεξαγωγή των σεμιναρίων γίνεται με τις πλέον σύγχρονες διδακτικές μεθόδους (tutorials, case studies, workshops) και αξιοποιώντας τα πιο διαδεδομένα λογισμικά της αγοράς.

Περιηγηθείτε στις σελίδες της Applied, βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα σεμινάρια και δηλώστε την συμμετοχή σας στην ενότητα που σας ενδιαφέρει!

Διαθέσιμα Σεμινάρια

Top

Μάθετε πρώτοι για τα νέα σεμινάρια και τις
μυστικές προσφορές της Applied

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας τώρα

  • Φόρτωση...Φόρτωση...