Τρόποι Πληρωμής » Applied Seminars

Τρόποι Πληρωμής

Για την συμμετοχή στα σεμινάρια της Applied απαιτείται η προκαταβολή του 40% του κόστους του σεμιναρίου.  Οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε η κατοχύρωση της θέσης πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα.  Η τελευταία προθεσμία συμμετοχής/ πληρωμής αν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις είναι μία εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου.  Το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται κατά την εγγραφή των συμμετεχόντων πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής:

Πολιτική Ακυρώσεων

Παρέχεται η δυνατότητα ακύρωσης της συμμετοχής στο σεμινάριο μέχρι μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του, με  επιστροφή των χρημάτων  της προκαταβολής στον εκπαιδευόμενο. Σε περίπτωση ακύρωσης σε μικρότερο χρονικό διάστημα της μία εβδομάδας η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Η Applied Seminar διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 550 676 είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Διαθέσιμα Σεμινάρια

Top

Μάθετε πρώτοι για τα νέα σεμινάρια και τις
μυστικές προσφορές της Applied

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας τώρα

  • Φόρτωση...Φόρτωση...