Νέα » Applied Seminars

Νέα

Κατασκευή Ιστοσελίδας χωρίς γνώσεις προγραμματισμού; Σεμινάριο WordPress!

Το WordPress είναι ένα open source CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ανοιχτού κώδικα) το οποίο έγινε αρχικά γνωστό για την ανάπτυξη blogs αλλά σταδιακά εξελίχθηκε σε εργαλείο κατασκευής ολοκληρωμένων ιστοσελίδων δυναμικού περιεχομένου.

Με σωστή ανάπτυξη και προνοητικό σχεδιασμό το WordPress σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνετε εύκολα το περιεχόμενο των σελίδων σας, χωρίς την γνώση HTML ή CSS. Χρησιμοποιώντας έναν απλό editor μπορείτε να προσθέσετε, να αφαιρέσετε αλλά και να τροποποιήσετε το περιεχόμενο του site σας.

wordpress seminar

H Applied Seminars διοργανώνει εντατικό σεμινάριο WordPress το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ιστοσελίδες που βασίζονται στο WordPress μόνο με 150 ευρώ!

Το σεμινάριο απευθύνετε σε επιχειρηματίες και ιδιώτες που θέλουν να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν μόνοι τους την ιστοσελίδα τους.

Επίσης απευθύνετε σε αποφοίτους/φοιτητές πληροφορικής ή σχετικών σχολών, Web Developers, Graphic Designers και διαχειριστές εταιρικών ιστοσελίδων.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις προγραμματισμού.

Εξασφαλείστε την θέση σας εδώ (κλειστό τμήμα 5 ατόμων)

Top

Σεμινάριο Εισαγωγής στα Τρισδιάστατα Γραφικά- Νέα Ημερομηνία

Σας ενημερώνουμε πως το σεμινάριο Εισαγωγής στα Τρισδιάστατα Γραφικά με το Blender 3D θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου!

σεμινάριο 3d

Οι συμμετέχοντες μέσω ενός πολύ προσεκτικά σχεδιασμένου εντατικού σεμιναρίου, θα λάβουν τις απαραίτητες βάσεις για την δημιουργία Τρισδιάστατων Γραφικών. Επιπλέον θα εφαρμόσουν άμεσα με workshop τις τεχνικές που θα παρουσιαστούν, ώστε να εξοικειωθούν με το περιβάλλον του Blender3D και τον τρόπο εργασίας για την δημιουργία τρισδιάστατων γραφικών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Top

Σεμινάριο Μηχανογραφημένης Μισθοδοσίας-Νέα Ημερομηνία

μηχανογραφημένη μισθοδοσίαΣας ενημερώνουμε πως το Σεμινάριο Μηχανογραφημένης Μισθοδοσίας θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου 2013.  Στόχος του σεμιναρίου είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις μηχανογραφημένες εφαρμογές της Μισθοδοσίας με στόχο την καλύτερη παρακολούθηση των εργασιακών αλλαγών και την αποτελεσματική οργάνωση του τμήματος μισθοδοσίας.

Δηλώστε συμμετοχή και εξασφαλίστε την θέση σας!

Top

Προώθηση Ιστοσελίδων και Τεχνικές SEO

Το SEO (Search Engine Optimization ή Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης) είναι το σύνολο των ενεργειών που γίνεται για να προωθήσουμε και να ανεβάσουμε τις επιθυμητές λέξεις-κλειδιά μιας ιστοσελίδας στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης (π.χ Google).

seo

Που εφαρμόζεται:

Το SEO μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ιστοσελίδα η οποία δεν φέρνει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Για παράδειγμα αν μια εταιρία πουλάει “έπιπλα γραφείου”, ο όρος ο οποίος χαρακτηρίζει καλύτερα την δραστηριότητα και πρέπει να εμφανίζεται στην 1η σελίδα αποτελεσμάτων της Google είναι η φράση κλειδί “έπιπλα γραφείου”. Αν για τον όρο που χαρακτηρίζει καλύτερα την επιχείρηση, την υπηρεσία ή κάποιο προϊόν, η ιστοσελίδα δεν εμφανίζεται στα πρώτα 10 αποτελέσματα της Google, τότε πολύ απλά δεν θα μπορέσουν οι επισκέπτες – υποψήφιοι πελάτες να ενημερωθούν από αυτήν την ιστοσελίδα και θα απευθυνθούν στις ανταγωνιστικές εταιρίες.

Γιατί να κάνω Προώθηση Ιστοσελίδων;

Η προώθηση μιας ιστοσελίδας αποτελεί μια πολύ αποδοτική και φθηνή διαφήμιση, σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα (έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο). Απευθύνεστε σε ένα κοινό που ενδιαφέρεται ήδη για τις υπηρεσίες σας, αναζητά κάποιον επαγγελματία ή κάποιο προϊόν και κατά την αναζήτηση εμφανίζεται ως επιλογή και η δικιά σας επιχείρηση. Πρόκειται με λίγα λόγια για πλήρως στοχευμένη προβολή, σε ένα κοινό που διαρκώς αυξάνεται και αναζητεί τις αγορές του από την άνεση του σπιτιού του.

Βασικές Τεχνικές του SEO:
  • On site optimization

Αλλαγές σε title, description, keywords της ιστοσελίδας και στο εσωτερικό κείμενό της ώστε να αναφέρονται οι απαιτούμενες λέξεις κλειδιά με την ιδανική αναλογία. Επίσης αλλαγές στο alt tag (κείμενο των φωτογραφιών) και χρήση συνδέσμων (links) μέσα σε αυτές.

  •  Off site optimization

Εισαγωγή backlinks (συνδέσμων από άλλες ιστοσελίδες) σε directories, forums, sites κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα sites με υψηλό Page Rank (το Page Rank είναι ο τρόπος με τον οποίο η google κατατάσσει την σπουδαιότητα των ιστοσελίδων)

  • Έρευνα στον ανταγωνισμό

Μελέτη του ανταγωνισμού και παρακολούθηση της κατάταξης αλλά και των ενεργειών που χρησιμοποιούν οι άλλες ιστοσελίδες που βρίσκονται ψηλά.

  • Ανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν χρησιμοποιούνται πολύ παλιά και δύσχρηστα λειτουργικά προγράμματα, προτείνεται ο ανασχεδιασμός της ιστοσελίδας ώστε να εφαρμοστούν οι σύγχρονες τεχνικές που θα βοηθήσουν την ιστοσελίδα να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό.

Παρακολουθήστε το Σεμινάριο Seo – Προώθηση Ιστοσελίδων το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2013 από την Applied Seminars και αξιοποιήστε τα πολύτιμα εργαλεία του!

 

Top

Επανάληψη Δωρεάν Σεμιναρίου Αναζήτησης Εργασίας!

 

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του σεμιναρίου αναζήτησης εργασίας στις 18/10 και λόγω της αυξημένης ζήτησης, η Applied Seminars ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο ακόμα δωρεάν σεμιναρίων μέσα στον Νοέμβριο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε κλείστε τη θέση σας άμεσα!

δωρεάν σεμινάριο
Ημερομηνίες  Διεξαγωγής:
  • Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2013 18.00-20.00
  • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2013 18.00-20.00
Περιεχόμενα Σεμιναρίου: Οι πρόσφατες Αλλαγές στα Εργασιακά, Σύγχρονες Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας, Βιογραφικό Σημείωμα: το πρότυπο Europass, Βασικές Αρχές Διαπροσωπικής Επικοινωνίας, Η Αποτελεσματική Συνέντευξη

Top

Νέες Ημερομηνίες: Σεμινάρια Κατασκευής Ιστοσελίδων & WordPress

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των Σεμιναρίων Κατασκευής Ιστοσελίδων και WordPress είναι οι εξής:

Σεμινάριο Κατασκευής Ιστοσελίδων για Αρχάριους:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Σεμινάριο WordPress:

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Top

Λογιστική στην Πράξη για απόφοιτους Οικονομικών σχολών

λογιστικη σεμιναρια

Πολύ συχνά οι απόφοιτοι Οικονομικών σχολών, παρόλο που έχουν παρακολουθήσει αρκετά μαθήματα λογιστικής, νοιώθουν ανασφάλεια να αναλάβουν την τήρηση των βιβλίων μιας επιχείρησης. Για το λόγο αυτό, συχνά απευθύνονται σε λογιστικά γραφεία ζητώντας να απασχοληθούν έστω και αμισθί προκειμένου να αποκτήσουν μία πρώτη εμπειρία στην λογιστική παρακολούθηση μίας εταιρίας.

Η Applied, δίνει την ευκαιρία στους αποφοίτους των Οικονομικών σχολών (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ) να αποκτήσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ μικρό κόστος τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να αναλάβουν άμεσα την λογιστική παρακολούθηση εταιριών.  Από την απλή καταχώρηση των παραστατικών μέχρι τον υπολογισμό ΦΠΑ, κερδών/ζημιών, φορολογίας εισοδήματος αλλά και μισθοδοσίας, τα διήμερα σεμινάρια της Applied Seminars προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε όσους ενδιαφέρονται να δουν τις εφαρμογές της λογιστικής στην πράξη!

Ξεκινήστε με το πρώτο σεμινάριο Μηχανογραφημένης Λογιστικής για βιβλία Β’ κατηγορίας με το πρόγραμμα της Epsilon Net!

Επόμενα Σεμινάρια:

Μηχανογραφημένη Λογιστική (Γ’ Κατηγορίας)

Μηχανογράφηση Φορολογίας Εισοδήματος

Μηχανογραφημένη Μισθοδοσία

 Ειδικές τιμές σε περίπτωση παρακολούθησης πάνω από ενός σεμιναρίου καθώς και σε group φοιτητών/αποφοίτων!

Top

Ανακοίνωση για το Δωρεάν Σεμινάριο Αναζήτησης Εργασίας

σεμιναριο αναζητησης εργασιας

Σας ενημερώνουμε πως το τμήμα για το δωρεάν σεμινάριο αναζήτησης εργασίας για την Πέμπτη 18/10 έχει ήδη συμπληρωθεί!

Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία επανάληψης του σεμιναρίου σύντομα!

Top

Δωρεάν Σεμινάριο Αναζήτησης Εργασίας!

Η Applied διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο Αναζήτησης Εργασίας την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 18.οο μμ!

Στόχος του σεμιναρίου είναι να επιμορφώσει όσους βρίσκονται στην διαδικασία αναζήτησης εργασίας για τις πρόσφατες αλλαγές στα εργασιακά, για τις σύγχρονες τεχνικές αναζήτησης εργασίας και για τη σωστή σύνταξη του βιογραφικού με βάση το διαδεδομένο πρότυπο του Europass. Επίσης να συντελέσει στη βελτίωση των δεξιοτήτων επικοινωνίας και να προετοιμάσει για την αποτελεσματική συνέντευξη.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε δηλώστε συμμετοχή τώρα!

* Το σεμινάριο θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Top

Επαγγελματική Κατάρτιση και Ανταγωνιστικότητα

 

Επαγγελματική Κατάρτιση και Ανταγωνιστικότητα

Τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής κατάρτισης έχουν μελετηθεί πολύ και είναι ευρέως γνωστά. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της κατάρτισης αφορά τη βελτίωση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων των εργαζομένων προκειμένου να επιβιώσουν στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Η σχέση όμως της κατάρτισης με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας ακόμα και σε επίπεδο χωρών, ίσως δεν έχει λάβει την απαραίτητη προσοχή. Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε σε 33 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, βρέθηκε πως οι πιο αδύναμες οικονομικά χώρες συχνά αγνοούν τα πλεονεκτήματα της κατάρτισης, με αποτέλεσμα να μειώνουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητα τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας συνιστούν πως η επαγγελματική κατάρτιση  μπορεί να συντελέσει σημαντικά στην παρακίνηση των εργαζομένων και κατά συνέπεια στην αύξηση  της ανταγωνιστικότητας σε προσωπικό, επιχειρησιακό αλλά και εθνικό επίπεδο.

 Hoi Yan Cheung, Alex W.H. Chan, (2012) “Increasing the competitive positions of countries through employee training: The competitiveness motive across 33 countries”, International Journal of Manpower, Vol. 33 Iss: 2, pp.144 – 158

 

Top
1 2 Σελίδα 1 από 2

Μάθετε πρώτοι για τα νέα σεμινάρια και τις
μυστικές προσφορές της Applied

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας τώρα

  • Φόρτωση...Φόρτωση...