Κατασκευή Ιστοσελίδας χωρίς γνώσεις προγραμματισμού; Σεμινάριο WordPress! » Applied Seminars

Νέα

Κατασκευή Ιστοσελίδας χωρίς γνώσεις προγραμματισμού; Σεμινάριο WordPress!

Το WordPress είναι ένα open source CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ανοιχτού κώδικα) το οποίο έγινε αρχικά γνωστό για την ανάπτυξη blogs αλλά σταδιακά εξελίχθηκε σε εργαλείο κατασκευής ολοκληρωμένων ιστοσελίδων δυναμικού περιεχομένου.

Με σωστή ανάπτυξη και προνοητικό σχεδιασμό το WordPress σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνετε εύκολα το περιεχόμενο των σελίδων σας, χωρίς την γνώση HTML ή CSS. Χρησιμοποιώντας έναν απλό editor μπορείτε να προσθέσετε, να αφαιρέσετε αλλά και να τροποποιήσετε το περιεχόμενο του site σας.

wordpress seminar

H Applied Seminars διοργανώνει εντατικό σεμινάριο WordPress το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ιστοσελίδες που βασίζονται στο WordPress μόνο με 150 ευρώ!

Το σεμινάριο απευθύνετε σε επιχειρηματίες και ιδιώτες που θέλουν να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν μόνοι τους την ιστοσελίδα τους.

Επίσης απευθύνετε σε αποφοίτους/φοιτητές πληροφορικής ή σχετικών σχολών, Web Developers, Graphic Designers και διαχειριστές εταιρικών ιστοσελίδων.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις προγραμματισμού.

Εξασφαλείστε την θέση σας εδώ (κλειστό τμήμα 5 ατόμων)

Top

Σχολιάστε

Υ *.

*


7 − 4 =


Top

Μάθετε πρώτοι για τα νέα σεμινάρια και τις
μυστικές προσφορές της Applied

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας τώρα

  • Φόρτωση...Φόρτωση...